Els nostres "Ex alumnes"

El recorregut, en dansa, dels nostres "Ex"

Aquest bloc està adreçat a tothom qui vulgui saber, una mica, el camí que, tant a nivell formatiu com a nivell professional, han recorregut aquells dels nostres ex alumnes que han fet, de la dansa, una opció de pes.
Ha de permetre, a tota la comunitat educativa de l'Oriol Martorell (alumnes, famílies, professors, etc) fer un seguiment d’aquets nois i noies que, en el seu moment, han format part de l’escola i, molt concretament, de l’especialitat de dansa.
Està dirigit als que hi sortiu - els protagonistes del bloc -, per a què us hi retrobeu i retrobeu els antics companys; però també i molt especialment, està adreçat a vosaltres, nois i noies que feu part actualment de l’escola, per a què us serveixi per motivar-vos i il•lusionar-vos pel vostre propi futur, sabent que d’altres abans que vosaltres, van decidir emprendre aquest camí i, amb major o menor mesura, han fet de la dansa una part important de la seva vida.
Així doncs, endinsem-nos, tots plegats, en aquest viatge a través d’un mon de treball, perseverança, dedicació i, sobretot, afecció envers la dansa: ELS NOSTRES BALLARINS I BALLARINES.


22/6/14

Ja tenim una altra promoció!

Hem arribat al final d’un altre curs i, pràcticament, no ens hem vist!...bé, volem dir que el blog, un cop més, ha quedat tan engolit per la quantitat de coses que passen a l’escola que, finalment, només hem pogut dirigir-nos a vosaltres un sol cop…
No obstant això, no volem cloure aquest curs sense presentar-vos dos ex-alumnes més: en Xavier Auquer  i en Miquel González, ambdós de la 4a promoció de l’escola.
Aprofitem, ara que us presentem aquestes dues entrades, per dir-vos que precisament en Xavier Auquer i la Sara López (una altra ex-alumna i de la qual ja us n’hem parlat en una entrada) actuaran en el proper Festival del Grec, ballant una peça anomenada Frida i de la qual us hi posem el seu enllaç. Frida - Amèlia Boluda/BCB

D’altra banda, dir-vos que, com sempre, s’han fet un munt de coses i d’espectacles al llarg del curs, acabant amb dos esdeveniments finals de suma importància: La mostra de Dansa i el Comiat dels alumnes de 6è.
En el primer, enguany hem tingut la sort de que dos ex-alumnes, la Júlia Pradas i el Lizard Tranis actuessin per a nosaltres i, també, que poguéssim comptar amb la participació de quatre companys professors de música, L’Eulàlia, la Gaëtane, en Mario i el Pablo, a més a més de l’actuació dels nostres benvolguts pianistes acompanyants, l’Arecio i el Toni. Tot un luxe!. Gràcies a tots.

El segon ha estat, doncs, el comiat de 6è… Si, si, és així, ja tenim una altra grup de nois i noies que acaben el seu viatge per la nostra escola després d’haver cursat els seus estudis de primària i els elementals de dansa.

Durant anys, aquests nois i noies de la 15a promoció han crescut, han après un munt de coses, han ballat i, sobretot, han compartit amb nosaltres el dia a dia, tan singular, de la nostra escola.
Ara, cadascú d’ells seguirà una trajectòria similar o diferent a la del altres, però darrera queda una aventura caminada junts que perdurarà sempre com un record inesborrable.

Que tingueu molta, molta sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada