Els nostres "Ex alumnes"

El recorregut, en dansa, dels nostres "Ex"

Aquest bloc està adreçat a tothom qui vulgui saber, una mica, el camí que, tant a nivell formatiu com a nivell professional, han recorregut aquells dels nostres ex alumnes que han fet, de la dansa, una opció de pes.
Ha de permetre, a tota la comunitat educativa de l'Oriol Martorell (alumnes, famílies, professors, etc) fer un seguiment d’aquets nois i noies que, en el seu moment, han format part de l’escola i, molt concretament, de l’especialitat de dansa.
Està dirigit als que hi sortiu - els protagonistes del bloc -, per a què us hi retrobeu i retrobeu els antics companys; però també i molt especialment, està adreçat a vosaltres, nois i noies que feu part actualment de l’escola, per a què us serveixi per motivar-vos i il•lusionar-vos pel vostre propi futur, sabent que d’altres abans que vosaltres, van decidir emprendre aquest camí i, amb major o menor mesura, han fet de la dansa una part important de la seva vida.
Així doncs, endinsem-nos, tots plegats, en aquest viatge a través d’un mon de treball, perseverança, dedicació i, sobretot, afecció envers la dansa: ELS NOSTRES BALLARINS I BALLARINES.


9/10/13

Ja estem en ruta pels camins del curs 2013-14!!!

Darrera hem deixat un esplèndid curs 2012-13 ple de números, lletres, arts plàstiques, música, dansa i moltes coses més.
Del laboratori a l’aula de llenguatge musical, de l’hort als espais on ballem, dels concerts a les colònies, d’empastifar-nos amb fang a vetllar per la nostra actitud corporal...

Fem tantes coses que, sovint no tenim temps de pair-ne una que ja ens endinsem en un altre.
Això és un dels trets de la nostra escola. 
Tot plegat és molt engrescador però, de vegades, no tenim prou estones per a fer tot allò que volem fer. Així, per exemple, desitjaríem anar-vos presentant els nostres ex-alumnes de l’especialitat de dansa  amb més freqüència.
Però sobretot, no patiu !.  Aquests nois i noies que han fet tants passadissos de l’escola i viscut tantes experiències, com ho esteu fent vosaltres ara, els tenim molt presents i continuarem aprofitant totes les estones possibles per a portar-los cap aquest bloc i permetre-us que els conegueu i que puguem compartir els seus recorreguts amb tota la comunitat educativa del nostre centre.
Enguany, la primera entrada  d’aquest curs està dedicada a la Judith Montenegro. Una noia meravellosa que va ser alumna de la nostra escola i que ha seguit els camins de la Dansa Espanyola.
Us animem,  a donar sortida a la vostra curiositat i visitar la seva entrada ja que, entre altres coses, podreu comprovar que l’Oriol Martorell ha portat la seva música i la seva dansa a llocs tant allunyats com ho és Finlàndia.

Així doncs, agafant nova embranzida, us convidem a anar-nos visitant tot desitjant-vos un molt bon curs 2013-14 ple de curiositat i motivació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada