Els nostres "Ex alumnes"

El recorregut, en dansa, dels nostres "Ex"

Aquest bloc està adreçat a tothom qui vulgui saber, una mica, el camí que, tant a nivell formatiu com a nivell professional, han recorregut aquells dels nostres ex alumnes que han fet, de la dansa, una opció de pes.
Ha de permetre, a tota la comunitat educativa de l'Oriol Martorell (alumnes, famílies, professors, etc) fer un seguiment d’aquets nois i noies que, en el seu moment, han format part de l’escola i, molt concretament, de l’especialitat de dansa.
Està dirigit als que hi sortiu - els protagonistes del bloc -, per a què us hi retrobeu i retrobeu els antics companys; però també i molt especialment, està adreçat a vosaltres, nois i noies que feu part actualment de l’escola, per a què us serveixi per motivar-vos i il•lusionar-vos pel vostre propi futur, sabent que d’altres abans que vosaltres, van decidir emprendre aquest camí i, amb major o menor mesura, han fet de la dansa una part important de la seva vida.
Així doncs, endinsem-nos, tots plegats, en aquest viatge a través d’un mon de treball, perseverança, dedicació i, sobretot, afecció envers la dansa: ELS NOSTRES BALLARINS I BALLARINES.


16/2/13

Trepitjant escenari amb els professionals


Com és costum a la nostra escola, no parem de fer coses:  Innombrables activitats dels estudis generals (colònies, sortides pedagògiques, Jocs Florals, etc.), concerts de tota mena dels nostres « musics », participacions i espectacles dels nostres « ballarins », etc.
Tranç - Mercat de les Flors
Pel què fa als nostres belluguets de la « dansa », des d’inici de curs, han participat en diferents esdeveniments, tots prou importants, però dels quals en destacarem la participació d’alumnes de 6è a l’espectacle « Tranç » d’en Cesc Gelabert i Isaki Lacuesta, que obria la temporada del Mercat de les Flors 2012-13, i la participació d’alumnes de 4t i de 5è a l’espectacle « Trencanous » interpretat pel Ballet del Teatre Nacional de Praga, dins la programació del Gran Teatre del Liceu (us posem l’enllaç al bloc "Fem escola" on, des d ‘allà, us en parlem amb més detall).

A més a més d’altres activitats super interessants, aquestes han permès, als nostres nois i noies, compartir escenari  amb grans ballarins i ballarines, observar i conviure amb el món professional, donar-se compte de quan treball hi ha al darrere de les « cortines » i, sobretot, gaudir i, en molts casos, il·lusionar-se  davant la feina dels artistes.

Trencanous - Gran Teatre del LIceu
Enguany, la coincidència ha fet que, quan encara sentiem bategar dins nostre  les notes del Trencanous d’en Txaikovski, en endinsar-nos en la trajectòria d’una dels nostres ex alumnes, l’Àstrid Molinero, hem sabut que, precisament aquests darrers mesos, ella també ha ballat el Trencanous, interpretant  a “Clara”,  en la seva companyia actual: el Centro Coreografico Galego.

Quina casualitat! Oi?, doncs bé, si això us ha fet obris els ulls i pujar les seies, endinseu-vos en les coses que ens explica l’Àstrid en el apartat del bloc “Els nostres ballarins i ballarines”. De ben segur us entusiasmarà i us farà agafar ganes d’envolar-vos a les terres celtes del nord-oest peninsular: la Galícia !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada