Els nostres "Ex alumnes"

El recorregut, en dansa, dels nostres "Ex"

Aquest bloc està adreçat a tothom qui vulgui saber, una mica, el camí que, tant a nivell formatiu com a nivell professional, han recorregut aquells dels nostres ex alumnes que han fet, de la dansa, una opció de pes.
Ha de permetre, a tota la comunitat educativa de l'Oriol Martorell (alumnes, famílies, professors, etc) fer un seguiment d’aquets nois i noies que, en el seu moment, han format part de l’escola i, molt concretament, de l’especialitat de dansa.
Està dirigit als que hi sortiu - els protagonistes del bloc -, per a què us hi retrobeu i retrobeu els antics companys; però també i molt especialment, està adreçat a vosaltres, nois i noies que feu part actualment de l’escola, per a què us serveixi per motivar-vos i il•lusionar-vos pel vostre propi futur, sabent que d’altres abans que vosaltres, van decidir emprendre aquest camí i, amb major o menor mesura, han fet de la dansa una part important de la seva vida.
Així doncs, endinsem-nos, tots plegats, en aquest viatge a través d’un mon de treball, perseverança, dedicació i, sobretot, afecció envers la dansa: ELS NOSTRES BALLARINS I BALLARINES.


29/10/12

Un cop més, agafem velocitat de creuer...i ens posem a viatjar


Després d’haver fet una pausa durant l’estiu, i un cop hem iniciat el curs i ja el tenim en velocitat de creuer, tornem a visitar als nois i noies  de diferents promocions de l’Oriol Martorell  que, pel fet d’haver continuat  dins l’àmbit de la dansa,  els demanem ens expliquin els camins recorreguts, experiències viscudes i projectes de futur.
Des de l’últim cop que us vam parlar, han passat molt coses. És normal, a l’Oriol en passen sempre un munt !!. No obstant això, tot i que tots els esdeveniments són prou importants, en acabar el darrer curs, en van ocórrer dos de veritablement remarcables.
D’un costat vam acomiadar els nois i noies de 6è que, en acabar el curs i deixar l’escola, es van convertir en la 13a promoció, la corresponent al període 2006-2012.
De l’altra costat, dos persones excepcionals van deixar la seva activitat laboral a l’escola, en jubilar-se:  la Maria Aparicio  (la directora del centre) i la Carolina Segovia (una pionera de l’escola i pianista acompanyant de les classes de dansa).
En el primer cas, i com és costum, els nostres alumnes homenatjats, músics i ballarins  tots junts, ens van oferir unes actuacions encomiables en el transcurs d’una celebració plena d’emocions i sentiments. Ens deien que acabaven una etapa per a començar-ne una d’altra. Melangia i alegria barrejades , la certitud d’haver passat uns anys importants en el seu créixer com  a persones, i la seguretat de comptar, amb l’Oriol Martorell, per sempre més, com a casa seva.
En el segon cas, el comiat de les nostres benvolgudes, Maria i Carolina, va succeir a través de diferents esdeveniments, a quin de més emotiu. Entre els diferents actes, us hem de citar el homenatge què se les va fer a la ocasió de la Mostra de Dansa.
La activitat anual  més rellevant  de les que es fan en la especialitat de dansa, es va convertir en una gran festa dels alumnes , de la dansa i de l’estima envers les dos companyes homenatjades.  Per a la ocasió, vam voler que s’hi afegissin ex alumnes que, en representació seva i de tots els companys ex alumnes, oferissin les seves actuacions com a regal i mostra d'afecte i respecte envers la Maria i la Carolina.
Va ser, de debò, un acte tremendament emotiu, on els protagonistes de la festa, vam ser tots els què conformem l’escola: vosaltres, alumnes actuals, els ex alumnes, les famílies, i els professors i companys responsables del dia a dia del centre.
L’escola continua, amb la incorporació de nous nens i nenes, als quals els donem la benvinguda. Fem que s’afegeixin a aquesta gran família, que som a l’Oriol Martorell. Fem-los sentir quant és d’engrescador fer-hi part  i gaudim del gran viatge d’aventures i de descoberta que ens assegura l’escola al llarg del curs.
Però...atenció! no us oblideu, el vostre camí d’exploradors no pot passar per alt la descoberta de les petjades dels nostres ex alumnes, ballarins i ballarines. Així doncs, recordeu, aneu visitant el bloc amb freqüència, hi descobrireu històries fantàstiques i captivadores...
Bon curs i bon viatge!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada