Els nostres "Ex alumnes"

El recorregut, en dansa, dels nostres "Ex"

Aquest bloc està adreçat a tothom qui vulgui saber, una mica, el camí que, tant a nivell formatiu com a nivell professional, han recorregut aquells dels nostres ex alumnes que han fet, de la dansa, una opció de pes.
Ha de permetre, a tota la comunitat educativa de l'Oriol Martorell (alumnes, famílies, professors, etc) fer un seguiment d’aquets nois i noies que, en el seu moment, han format part de l’escola i, molt concretament, de l’especialitat de dansa.
Està dirigit als que hi sortiu - els protagonistes del bloc -, per a què us hi retrobeu i retrobeu els antics companys; però també i molt especialment, està adreçat a vosaltres, nois i noies que feu part actualment de l’escola, per a què us serveixi per motivar-vos i il•lusionar-vos pel vostre propi futur, sabent que d’altres abans que vosaltres, van decidir emprendre aquest camí i, amb major o menor mesura, han fet de la dansa una part important de la seva vida.
Així doncs, endinsem-nos, tots plegats, en aquest viatge a través d’un mon de treball, perseverança, dedicació i, sobretot, afecció envers la dansa: ELS NOSTRES BALLARINS I BALLARINES.


16/6/12

Arriben les calors i ... ¿el Bloc a la nevera?...!!


No, no!!, no patiu!, el blog encara no se’n va de vacances. El què si que ha passat és que estem en un període que, quan s’apropa el final de curs,  passen moltes coses que ens impedeixen dedicar tot el temps que voldriem a la nostra finestreta oberta als nostres ballarins i ballarines.
Ara fa, tant sols, una setmana que vàrem fer la Mostra i això ens permet respirar una mica i recuperar, també una mica, el temps perdut.
I és que, tot i esperant parlar-vos un xic de la Mostra en la propera ocasió, us fem partícips de unes últimes noticies que ens van arribar el mes de maig. Unes noticies extraordinàries i protagonitzades per dos “ex” que hem tingut la ocasió de tenir, entre nosaltres, fa molt poquet, poquet...Són la Júlia Roca i l’Oriol Figuerola, una noia i un noi de l’escola, de diferents promocions (2005 i 2003 respectivament) que el temps els ha fet compartir escenari en més d’una ocasió.
Anem, i donem un cop d’ull a “Últimes notícies” i assabentem-nos del què ens van fer en terres valencianes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada