Els nostres "Ex alumnes"

El recorregut, en dansa, dels nostres "Ex"

Aquest bloc està adreçat a tothom qui vulgui saber, una mica, el camí que, tant a nivell formatiu com a nivell professional, han recorregut aquells dels nostres ex alumnes que han fet, de la dansa, una opció de pes.
Ha de permetre, a tota la comunitat educativa de l'Oriol Martorell (alumnes, famílies, professors, etc) fer un seguiment d’aquets nois i noies que, en el seu moment, han format part de l’escola i, molt concretament, de l’especialitat de dansa.
Està dirigit als que hi sortiu - els protagonistes del bloc -, per a què us hi retrobeu i retrobeu els antics companys; però també i molt especialment, està adreçat a vosaltres, nois i noies que feu part actualment de l’escola, per a què us serveixi per motivar-vos i il•lusionar-vos pel vostre propi futur, sabent que d’altres abans que vosaltres, van decidir emprendre aquest camí i, amb major o menor mesura, han fet de la dansa una part important de la seva vida.
Així doncs, endinsem-nos, tots plegats, en aquest viatge a través d’un mon de treball, perseverança, dedicació i, sobretot, afecció envers la dansa: ELS NOSTRES BALLARINS I BALLARINES.


13/5/12

Camins que ens nodreixen i que ens fan ballar el cos i la imaginació!


Avui, seguint el recorregut, en dansa, dels nostres ex alumnes, hem anat a picar a la porta d’una altra membre de la segona promoció de l’escola, la Irma Oltra,  per a què ens expliqui el seu passatge per l’Oriol Martorell, el camí fet des de llavors i les inquietuds que la fan moure per noves dreceres.
Seiem i escoltem-la. Ens farà ballar amb ella, però ens recordarà, alhora, que cal estar oberts i receptius a altres realitats i activitats del nostre entorn.
És una manera essencial de nodrir-nos, enriquint el nostre bagatge i la nostra experiència personals, i créixer en el què som.
Apa, busquem, de nou, els mapes de Suïssa, perquè hi haurem de fer, un altre cop, una petita escapada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada