Els nostres "Ex alumnes"

El recorregut, en dansa, dels nostres "Ex"

Aquest bloc està adreçat a tothom qui vulgui saber, una mica, el camí que, tant a nivell formatiu com a nivell professional, han recorregut aquells dels nostres ex alumnes que han fet, de la dansa, una opció de pes.
Ha de permetre, a tota la comunitat educativa de l'Oriol Martorell (alumnes, famílies, professors, etc) fer un seguiment d’aquets nois i noies que, en el seu moment, han format part de l’escola i, molt concretament, de l’especialitat de dansa.
Està dirigit als que hi sortiu - els protagonistes del bloc -, per a què us hi retrobeu i retrobeu els antics companys; però també i molt especialment, està adreçat a vosaltres, nois i noies que feu part actualment de l’escola, per a què us serveixi per motivar-vos i il•lusionar-vos pel vostre propi futur, sabent que d’altres abans que vosaltres, van decidir emprendre aquest camí i, amb major o menor mesura, han fet de la dansa una part important de la seva vida.
Així doncs, endinsem-nos, tots plegats, en aquest viatge a través d’un mon de treball, perseverança, dedicació i, sobretot, afecció envers la dansa: ELS NOSTRES BALLARINS I BALLARINES.


20/4/12

Postgraduats, intèrprets, “profes”... els nostres “Ex” fan de tot!


Avui, si fem una visita a la secció de “Últimes notícies”, ens assabentarem de novetats que s’han produït, o que estan a punt de produir-se, i que són d’aquelles coses que ens entusiasmen i que ens escalfen el cor.
Hi trobarem tres cares, de les diverses cares que te la Dansa: la formativa,  en la seva etapa de “Postgrau”, la escènica professional, com a intèrpret i la docent com a “profe”.
En aquests tres exemples, els protagonistes són ex alumnes de l’Oriol Martorell, i que anomenem   “Els nostres ballarins i ballarines”.
Entreu, doncs, a “Últimes notícies” i llegiu les seves últimes novetats, us deixaran els ulls ben oberts i us despertaran ganes de ballar o de veure ballar!...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada