Els nostres "Ex alumnes"

El recorregut, en dansa, dels nostres "Ex"

Aquest bloc està adreçat a tothom qui vulgui saber, una mica, el camí que, tant a nivell formatiu com a nivell professional, han recorregut aquells dels nostres ex alumnes que han fet, de la dansa, una opció de pes.
Ha de permetre, a tota la comunitat educativa de l'Oriol Martorell (alumnes, famílies, professors, etc) fer un seguiment d’aquets nois i noies que, en el seu moment, han format part de l’escola i, molt concretament, de l’especialitat de dansa.
Està dirigit als que hi sortiu - els protagonistes del bloc -, per a què us hi retrobeu i retrobeu els antics companys; però també i molt especialment, està adreçat a vosaltres, nois i noies que feu part actualment de l’escola, per a què us serveixi per motivar-vos i il•lusionar-vos pel vostre propi futur, sabent que d’altres abans que vosaltres, van decidir emprendre aquest camí i, amb major o menor mesura, han fet de la dansa una part important de la seva vida.
Així doncs, endinsem-nos, tots plegats, en aquest viatge a través d’un mon de treball, perseverança, dedicació i, sobretot, afecció envers la dansa: ELS NOSTRES BALLARINS I BALLARINES.


15/4/12

I ara toca... imaginar-nos solcant els mars amb companyia de...


Hi han mariners que, de vegades, perduts en els seus grans viatges a través dels mars, es fa difícil saber d’ells.
Cal aprofitar, quan la feina els porta a terra ferma, per a què, els qui hi romanem, puguem demanar-los que ens expliquin els seus viatges i vivències.

Nosaltres, aprofitem que la Yasmina està assajant un nou espectacle, aquí a Barcelona, el qual s’ha d’estrenar el proper mes de maig, per a què ens expliqui el seu “ballar” des de que va acabar l’Oriol Martorell.
 Afanyem-nos i escoltem-la, per què, del  contrari, a qualsevol moment, es pot embarcar un altre cop en un vaixell, solcar els mars i dur el seu ball  a través de les Mediterrànies i més enllà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada