Els nostres "Ex alumnes"

El recorregut, en dansa, dels nostres "Ex"

Aquest bloc està adreçat a tothom qui vulgui saber, una mica, el camí que, tant a nivell formatiu com a nivell professional, han recorregut aquells dels nostres ex alumnes que han fet, de la dansa, una opció de pes.
Ha de permetre, a tota la comunitat educativa de l'Oriol Martorell (alumnes, famílies, professors, etc) fer un seguiment d’aquets nois i noies que, en el seu moment, han format part de l’escola i, molt concretament, de l’especialitat de dansa.
Està dirigit als que hi sortiu - els protagonistes del bloc -, per a què us hi retrobeu i retrobeu els antics companys; però també i molt especialment, està adreçat a vosaltres, nois i noies que feu part actualment de l’escola, per a què us serveixi per motivar-vos i il•lusionar-vos pel vostre propi futur, sabent que d’altres abans que vosaltres, van decidir emprendre aquest camí i, amb major o menor mesura, han fet de la dansa una part important de la seva vida.
Així doncs, endinsem-nos, tots plegats, en aquest viatge a través d’un mon de treball, perseverança, dedicació i, sobretot, afecció envers la dansa: ELS NOSTRES BALLARINS I BALLARINES.


29/3/12

Ens anem cap a Suïssa!


Després d’un temps en el qual, tots plegats, hem tingut molta feina - els nostres ballarins i ballarines ballant i nosaltres fent ballar a tota l’escola -, ha arribat el moment d’agafar l’avió i volar al país alpí de les quatre llengües, la Suïssa!.

Allà hi trobarem la Tana Rosás, un senyor caràcter, una ballarina amb tot per sorprendre’ns, i una noia que encisa als què la coneixem i que volem fer-vos-la descobrir. 

Us invitem a veure, a imaginar-vos, darrera el relat i les imatges, a aquella nena que, com tots els alumnes que sou (o que heu estat), ha anat dibuixant el seu camí a través dels seus estudis, les seves castanyades, els seus carnestoltes, i tant d’altres vivències que ens van fent el què som i ens han d’anar il·lusionant en el què farem.

Apa!, anem i no fem tard al país dels rellotges, la Tana ens hi espera…!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada