Els nostres "Ex alumnes"

El recorregut, en dansa, dels nostres "Ex"

Aquest bloc està adreçat a tothom qui vulgui saber, una mica, el camí que, tant a nivell formatiu com a nivell professional, han recorregut aquells dels nostres ex alumnes que han fet, de la dansa, una opció de pes.
Ha de permetre, a tota la comunitat educativa de l'Oriol Martorell (alumnes, famílies, professors, etc) fer un seguiment d’aquets nois i noies que, en el seu moment, han format part de l’escola i, molt concretament, de l’especialitat de dansa.
Està dirigit als que hi sortiu - els protagonistes del bloc -, per a què us hi retrobeu i retrobeu els antics companys; però també i molt especialment, està adreçat a vosaltres, nois i noies que feu part actualment de l’escola, per a què us serveixi per motivar-vos i il•lusionar-vos pel vostre propi futur, sabent que d’altres abans que vosaltres, van decidir emprendre aquest camí i, amb major o menor mesura, han fet de la dansa una part important de la seva vida.
Així doncs, endinsem-nos, tots plegats, en aquest viatge a través d’un mon de treball, perseverança, dedicació i, sobretot, afecció envers la dansa: ELS NOSTRES BALLARINS I BALLARINES.


27/2/12

Els nostres “Ex” viatgen i nosaltres ens tornem internacionals...

Això es belluga, no s’està quiet!

Els darrers dies, el bloc s’ha anat donant a conèixer entre els nostres “Ex”, entre amics i famílies i entre tots nosaltres, els què constituïm l’Oriol Martorell en l’actualitat.

Era el què volíem i ens alegrem d’anar-ho aconseguint.

No obstant això, el què no ens esperàvem és ser “visitats” per amics de llocs tant llunyans com els EUA, el Regne Unit, Rússia o Corea del Sud, entre altres.

Per això, de seguida, de seguida, hem volgut posar fil a l’agulla i hem remodelat el bloc per tal de poder-hi incloure un enllaços que permeten una ràpida traducció del text en castellà, anglès i francès (no és una traducció correcte del tot, però ajuda una mica...).

Bé, potser caldria posar traduccions a llengües de procedència més llunyana, per què si visiteu la nova entrada dels “nostres ballarins i ballarines”, hi trobareu en Guerau Cabrera, que ens reserva un recorregut apassionant, on el llenguatge universal de la dansa i els viatges es sumen, apropant cultures i donant-nos, fins i tot, ganes de saber-ne més...

Endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada