Els nostres "Ex alumnes"

El recorregut, en dansa, dels nostres "Ex"

Aquest bloc està adreçat a tothom qui vulgui saber, una mica, el camí que, tant a nivell formatiu com a nivell professional, han recorregut aquells dels nostres ex alumnes que han fet, de la dansa, una opció de pes.
Ha de permetre, a tota la comunitat educativa de l'Oriol Martorell (alumnes, famílies, professors, etc) fer un seguiment d’aquets nois i noies que, en el seu moment, han format part de l’escola i, molt concretament, de l’especialitat de dansa.
Està dirigit als que hi sortiu - els protagonistes del bloc -, per a què us hi retrobeu i retrobeu els antics companys; però també i molt especialment, està adreçat a vosaltres, nois i noies que feu part actualment de l’escola, per a què us serveixi per motivar-vos i il•lusionar-vos pel vostre propi futur, sabent que d’altres abans que vosaltres, van decidir emprendre aquest camí i, amb major o menor mesura, han fet de la dansa una part important de la seva vida.
Així doncs, endinsem-nos, tots plegats, en aquest viatge a través d’un mon de treball, perseverança, dedicació i, sobretot, afecció envers la dansa: ELS NOSTRES BALLARINS I BALLARINES.


19/2/12

Avui us parlem de dos dels nostres “bailaores”


Tot i que fa pocs dies que hem engegat el bloc, aquest s’ha estat coent des de fa temps i, finalment, quan ha iniciat el seu camí, ha coincidit amb la meravellosa notícia del èxit de la Sònia Vinograd a Lausanne, tal com ja us varem informar en l’apartat de ”últimes notícies”.
´
Abans d’aquest fantàstic fet, però, hi ha hagut un munt d’esdeveniments i experiències dels nostres “Ex” - ballarins i ballarines - , que esperem poder-vos anar posant al corrent en anar obrint petites finestres en el seu recorregut dins l’àmbit de la dansa.

Tot i amb això, i malgrat que no és una última notícia, per què va succeir el mes de desembre passat, hem cregut important introduir una nova entrada, com a tal, per lo recent del fet. Per tant, si premeu  sobre “Últimes notícies” us assabentareu sobre el Pol Jiménez (company de promoció de la Sònia) i la seva participació al  “XX Certámen de Coreografiade Danza Española y Flamenco”.

D’altra banda, i tal com us varem anunciar, seguim traient el cap en el què estant fent els nostres “ballarins i ballarines” i, aquest cop, descobrirem què ha estat fent la Laura Segarra que, al igual com l’Anna i l’Albert presentats ja en el bloc, va pertànyer a la primera promoció del Oriol Martorell.
Atenció! Agafeu-vos fort i amagueu la panxa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada