Els nostres "Ex alumnes"

El recorregut, en dansa, dels nostres "Ex"

Aquest bloc està adreçat a tothom qui vulgui saber, una mica, el camí que, tant a nivell formatiu com a nivell professional, han recorregut aquells dels nostres ex alumnes que han fet, de la dansa, una opció de pes.
Ha de permetre, a tota la comunitat educativa de l'Oriol Martorell (alumnes, famílies, professors, etc) fer un seguiment d’aquets nois i noies que, en el seu moment, han format part de l’escola i, molt concretament, de l’especialitat de dansa.
Està dirigit als que hi sortiu - els protagonistes del bloc -, per a què us hi retrobeu i retrobeu els antics companys; però també i molt especialment, està adreçat a vosaltres, nois i noies que feu part actualment de l’escola, per a què us serveixi per motivar-vos i il•lusionar-vos pel vostre propi futur, sabent que d’altres abans que vosaltres, van decidir emprendre aquest camí i, amb major o menor mesura, han fet de la dansa una part important de la seva vida.
Així doncs, endinsem-nos, tots plegats, en aquest viatge a través d’un mon de treball, perseverança, dedicació i, sobretot, afecció envers la dansa: ELS NOSTRES BALLARINS I BALLARINES.


11/2/12

Ens posem en camí!


Bé, tant sols estrenat, el bloc ja comença a caminar.
Si ahir el penjàvem a la pàgina de l’escola,  seguint els passos de l’Albert Garrell i anunciant l’èxit meravellós de la Sònia Vinograd en el Prix de Lausanne, avui, obrim una petita finestra per veure el què ha fet i fa l’Anna Altés.
La nostra intenció és anar afegint cada setmana un cop d’ull sobre algun dels nostres ex alumnes i, naturalment, informar-vos de qualsevol novetat rellevant pel què fa a la seva trajectòria.
Així doncs, us animem a què aneu visitant el bloc per descobrir històries i noticies captivadores.
Fins aviat!

1 comentari:

  1. Hola voldria felicitar al professor Joan Carles Fernández per crear i mantenir aquest espai fantàstic, dedicat els nostres ballarins i ballarines.

    GRÀCIES

    Amèlia Boluda

    ResponElimina